Bescherming Voor Helden

Een ondernemersinitiatief om productiecapaciteit van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, zoals FFP2 maskers, in België op te starten.

2020-04-10

Een echt goede vrijdag

Goede Vrijdag, dit is natuurlijk een begrip voor elke christen. Ook voor ons is vrijdag 10 april een echte Goede Vrijdag. In de meest letterlijke context. Wij verzoenen vandaag het ’slechte’ van de huidige Coronacrisis met het uitzicht naar betere bescherming voor al onze helden. Vandaag zijn we uit onze schelp gekropen en hebben we ons initiatief wereldkundig gemaakt. In de loop van de namiddag is er een persbericht de wereld ingestuurd waarin we initiatief "Bescherming voor Helden” aankondigen. Zoals jullie al weten, ambieert dit project zonder winstoogmerk de productie van beschermende FFP2 maskers in België en dit tegen de zomer van 2020.

De mijlpaal die we nu neerzetten is belangrijk, omdat we na 3 weken hard werken, goeie fundamenten gelegd hebben. Het bouwproces kan nu verder gaan en we nodigen iedereen om de vooruitgang te blijven opvolgen en ons met raad en daad te blijven bijstaan.

Met het persbericht is ook ons logo de eerste keer gebruikt. We zijn heel trots op het resultaat. Armen die onze helden omhelzen, met daarboven een subtiele verwijzing naar een mondmasker. Het was ons niet gelukt zonder de hulp van DDB. Dank u!

Bescherming voor Helden is het eerste project van onze CVSO, The Fair Production Company. In de nabije toekomst zal de communicatie vooreerst vanuit het project gebeuren zodat we onze focus niet verliezen. Tot binnenkort!

...

Samen sterk

Crisissituaties, zoals de Covid-19 pandemie, brengen het beste in de mens naar boven. Er wordt voor elkaar gezorgd, op vele manieren, vaak ad-hoc. Dit initiatief tracht al deze positieve energie nu ook om te zetten in een duurzame verbetering. Het ultieme doel is om te streven naar zelfvoorzienigheid wat betreft Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's)

Bruggen bouwen

Synergie vinden tussen de overheid en de privé, via een 'open project'.

Vertakkingen

Deelnemers aan het initiatief versterken elkaar én het geheel dankzij hun uitgebreid professioneel netwerk.

Niets is onmogelijk

Een oplossing ligt niet altijd klaar op de plank. Samenwerking tussen verschillende disciplines maakt het onmogelijk mogelijk.

Wil je meedoen, of zit je met een vraag?

Vul dit formulier in, wij zorgen voor een snel antwoord.