Bescherming Voor Helden

Een ondernemersinitiatief om productiecapaciteit van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, zoals FFP2 maskers, in België op te starten.

2020-04-03

Het begint te bewegen

Normaal gezien een datum waar onze studerende kinderen een paar weken geleden reikhalzend naar uit zouden gezien hebben… Het schoolrapport en de start van 2 weken vakantie. Lekker thuis zijn bij de ouders of een toffe vakantie starten… Zo was het niet…

En toch was er ook een hoera moment… vandaag in onze groep. De stappen die we de afgelopen 48 uur konden zetten zijn fenomenaal.

Ik blijf voorzichtig, maar als alles goed verloopt, bereiken we dit weekend een Memorandum of Understanding met een Europese partner om, als alles goed gaat, tegen de zomer grote hoeveelheden kwalitatieve FFP2 maskers opnieuw hier in de regio kunnen produceren… We ontkurken de champagne nog niet. Er zijn immers nog vele hindernissen te nemen, maar we zien licht aan het einde van de tunnel. Stay tuned!!!

...

Samen sterk

Crisissituaties, zoals de Covid-19 pandemie, brengen het beste in de mens naar boven. Er wordt voor elkaar gezorgd, op vele manieren, vaak ad-hoc. Dit initiatief tracht al deze positieve energie nu ook om te zetten in een duurzame verbetering. Het ultieme doel is om te streven naar zelfvoorzienigheid wat betreft Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's)

Bruggen bouwen

Synergie vinden tussen de overheid en de privé, via een 'open project'.

Vertakkingen

Deelnemers aan het initiatief versterken elkaar én het geheel dankzij hun uitgebreid professioneel netwerk.

Niets is onmogelijk

Een oplossing ligt niet altijd klaar op de plank. Samenwerking tussen verschillende disciplines maakt het onmogelijk mogelijk.

Wil je meedoen, of zit je met een vraag?

Vul dit formulier in, wij zorgen voor een snel antwoord.